Cum platesc?

Va punem la dispozitie doua modalitati de plata:

  1. Plata la livrare / ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul livrarii coletului. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea TRANSPORT de pe prima pagina a siteului sau prin click AICI

 

2. Plata cu cardul bancar prin operatorul online de plati NETOPIA  (Visa, MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata ” Plata cu card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca tranzactiile de la bancomat sau la comercianti. 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului.
Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului dvs.
Procesarea datelor de pe card se face pe serverele NETOPIA.

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul.

 

3. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise deS.C. EZO MAGIC S.R.L., dupa confirmarea telefonica a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul.

Datele de identificare ale S.C. EZO MAGIC S.R.L., sunt:

CUI: 37049356,

NR. REGISTRUL COMERTULUI: J8/259/2017

ADRESA SEDIULUI SOCIAL: Str. Turnului, nr. 5, Hala Norvinia, Brașov

BANCA: Banca Transilvania Brașov

IBAN: RO33BTRLRONCRT0383008801 (RON)

 Spor la cumparaturi!