Cum comand?

PROCEDURA DE PLASARE A COMENZILOR

1. Alegeti produsul dorit. La un click pe fotografia produsului se va deschide o fereastra in care veti gasi detaliile complete ale produsului.

2. Alegeti cantitatea dorita.

3. Pentru a suplimenta cantitatea comandata, folositi butonul +.

4. Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi, apasati butonul ADAUGA IN COS.  Un mesaj va aparea pe ecran pentru a confirma reusita comenzii. In acest moment, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi afisat in partea dreapta sus a ecranului. Numarul produselor adaugate in cos este afisat fara sa deschideti cosul de cumparaturi.

5. Pentru a continua sa cumparati alte accesorii decorative sau cadouri din magazinul on-line Ezo Magic, urmati aceeasi pasi ca si la primul produs.

6. Finalizarea comenzii se realizeaza accesand cosul de cumparaturi. Puteti apasa butonul COSUL MEU > VEZI COS din partea dreapta sus a ecranului.

7. Dupa verificarea produselor si cantitatii comandate, apasati butonul FINALIZEAZA – MODALITATI DE TRANSPORT.

8. Alegeti metoda de livrare: prin curier rapid (Colete-online). Pentru a procesa comanda dvs, trebuie sa fiti de acord cu conditiile de transport bifand butonul AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE LIVRARE. Mergeti apoi l a FINALIZEAZA – DATE FACTURARE

9. Puteti sa va autentificati intr-un cont deja existent sau sa optati pentru comanda rapida. 
ATENTIE: Comanda rapida nu permite folosirea unei adrese de e-mail asociata deja unui cont existent. De aceea, este foarte important sa tineti minte user-ul (adresa de e-mail) si parola contului dvs.

Conectandu-va la contul dvs. deja existent, veti avea acces la datele personale de contact si livrare.

Daca nu aveti un cont creat, completati toate campurile de pe coloana din dreapta (CONT NOU). Dupa completarea datelor veti primi pe e-mail un link de activare a contului. Puteti finaliza comanda in curs fara activarea contului, insa pentru o conectare viitoare va fi nevoie sa va activati contul. Neactivand contul creat, adresa de e-mail va ramane ocupata in sistemul nostru fara a avea posibilitatea de o utiliza pentru alte comenzi rapide. O adresa de e-mail poate fi asociata unui singur cont, chiar daca acesta este inactiv.

Dupa inregistrare, specificati metoda de plata preferata pentru achitarea comenzii: ramburs prin curier sau prin ordin de plata (transfer bancar). De asemenea, va trebui sa ne indicati daca doriti factura pe persoana juridica sau PFA bifand optiunea afisata.

Pentru eventuale observatii asupra comenzii, completati caseta de observatii

Dupa ce ati completat toate campurile necesare, treceti mai departe prin butonul FINALIZEAZA COMANDA.

10. Acesta este ultimul pas in care toate detaliile comenzii dvs. sunt afisate. Daca toate informatiile introduse sunt corecte, plasati comanda apasand butonul FINALIZARE COMANDA. Trimiterea cu succes a comenzii va fi confirmata printr-un mesaj.

11. Cand receptionam comanda, veti primi automat pe e-mail un mesaj care va cuprinde produsele comandate si datele de livrare. In cel mai scurt timp, veti fi contactat telefonic de un agent de vanzari Ezo Magic pentru confirmare.

Va multumim ca ati ales magazinul Ezo Magic!